Om teleurstellingen van jouw of mijn kant te voorkomen vind je op deze pagina de boekings- & annuleringsvoorwaarden.

Lees deze goed door. Bij betaling van de reissom ga je automatisch ook akkoord met deze voorwaarden.

Boekings- & annuleringsvoorwaarden
FOOD | FUN | FOCUS weekend 4 – 7 februari 2022:

* De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar.

* Huisdieren kunnen alleen in overleg en na toestemming van alle deelnemers mee. 

* Na je aanmelding krijg je een email met betaalverzoek.

Wanneer je betaling binnen is , is je aanmelding daarmee definitief bevestigd. Betaling in termijnen is in overleg mogelijk. Neem hiervoor eerst contact met me op.

* Het weekend gaat door bij tenminste 2 deelnemers. Je krijgt uiterlijk zondag 16 januari bericht als het onverhoopt niet doorgaat. Je mag dan kiezen tussen direct een plekje in een opvolgend weekend of restitutie van de gehele reissom.

 

* Zijn er onvoorziene omstandigheden waardoor jij niet kunt deelnemen dan zoeken wij samen naar een passende oplossing. Iemand anders mag in jouw plaats deelnemen of je verplaatst jouw deelname naar een ander weekend in 2022. 

* Je aanmelding in zijn geheel annuleren kan binnen 14 dagen na je aanmelding kosteloos, mits de aanmelding niet binnen 30 dagen voor vertrek valt. Hierna zijn er annuleringskosten aan verbonden. Tot 14 dagen voor vertrek is dit 50% van de reissom. Binnen 14 dagen voor vertrek, de gehele reissom.

* De reissom is inclusief alle consumpties in het vakantiehuis en workshops. Eten en drinken bij uitspanningen tijdens wandelingen, excursies of individuele uitstapjes zijn niet in de reissom opgenomen.  

Wil je liever eerst nog wat persoonlijke vragen stellen?

Neem dan contact met me op, ik leg je alles graag uit.
Liefs, Gusta